ΤΟΠΙΚΑ

Ένα μοναδικής ομορφιάς ακίνητο στην φαρέτρα του Florios Group

Ένα μοναδικής ομορφιάς ακίνητο στην φαρέτρα του Florios Group

Η “Florios Grouphttps://floriosgroup.com/ σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο «Χωρογράφοι» https://www.chorografoi.gr/ παρουσιάζουν τη White RockVilla, ένα μοναδικό project στην περιοχή Χουλάκια όπου η υπόσκαφη και υπέργεια κατασκευή, έρχονται να ενώσουν τις δυνατότητες τους και να δώσουν ένα απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο πολυτελές ακίνητο.

Όταν η γη προσφέρεται για δημιουργική κατασκευή και η φαντασία του ιδιοκτήτη γίνεται έργο μέσα από την εμπειρία του αρχιτέκτονα, τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι εκθαμβωτικό!

Απόλυτες γραμμές και γλυκές καμπύλες, συνδυασμένα με το υδάτινο στοιχείο, την άγρια φύση και την μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο, προσφέρουν μία εμπειρία που πολλοί θα ήθελαν να προσθέσουν στη ζωή τους.

Σε ένα οικόπεδο 7και πλέον στρεμμάτων, σχεδόν 600 τ.μ. κύριων χώρων φιλοξενούν εκτός των άλλων 8 σουίτες αλλά και χώρους χαλάρωσης εντός και εκτός του κεντρικού κτηρίου. Πλήρως προστατευμένο από τον άνεμο και με θέα ανεμπόδιστη προς το ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα, είναι το ακίνητο που θα κερδίσει και τον πιο δύσκολο επισκέπτη.

Η White Rock Villa με την υπόσκαφη αρχιτεκτονική της ήρθε να μας μυήσει σε άλλους τρόπους πολυτέλειας εκεί που το συνηθισμένο δεν έχει θέση και οι δυνατότητες ανοίγουν νέους δρόμους έκφρασης!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.