ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Άδικη η περικοπή της σύνταξης, κατά τους μήνες μη λειτουργίας των ενοικιαζομένων δωματίων

Άδικη η περικοπή της σύνταξης, κατά τους μήνες μη λειτουργίας των ενοικιαζομένων δωματίων

Ο Τουρισμός αυξάνει το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας, αντισταθμίζοντας την ακρίβεια λόγω ενεργειακής κρίσης, ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του  στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του OPEN και στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη στις 19-02-2022.
Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, “Δουλεύουμε για τη μέση ελληνική οικογένεια, τη μεσαία τάξη, τα λαϊκά στρώματα. Αυτή είναι η φύση του Υπουργείου Τουρισμού. Είναι αναπτυξιακό, οικονομικό, επενδυτικό Υπουργείο. Έρχονται και μεγάλες επενδύσεις και έργα υποδομής που δίνουν μεγάλη δυναμική στον ελληνικό τουρισμό.

Η μέση ελληνική οικογένεια, η μικρή και μεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα περιμένουν να ενισχυθούν και να τονωθούν από την επιμήκυνση του τουριστικού προϊόντος και τη δυνατότητα να δουν όλοι να αυξάνεται το εισόδημα στις τσέπες τους. Είναι αντιστάθμισμα και στην ακρίβεια που δεν είναι φαινόμενο ελληνικό, ούτε ευρωπαϊκό μόνο, είναι παγκόσμιο.

Σε μια δύσκολη στιγμή μιας παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, πιστεύω ότι το 2022 ο Τουρισμός είναι αυτός ο οποίος θα γυρίσει μέρισμα και θα στηρίξει την ελληνική οικογένεια”.

Πολύ καλές οι προοπτικές για τα έσοδα του 2022

Τα χρήματα αυτά πάνε στη μέση ελληνική οικογένεια, που έχει τη μικρή και μεσαία επιχείρηση, από τα δωμάτια ως το μικρό κατάλυμα και το μικρό ξενοδοχείο στα νησιά μας ή στους ορεινούς προορισμούς, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή μια εμπορική επιχείρηση στις τουριστικές περιοχές, αυτοί που μεταφέρουν τον κόσμο. Είναι μία τεράστια βιομηχανία. Είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, γιατί εισφέρει το 25% του ΑΕΠ της χώρας. Είναι η λαϊκή μας οικονομία και αφορά όλους”.»

 

Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από το https://money-tourism.gr/v-kikilias-quot-o-toyrismos-ayxanei-to-eisodima-tis-ellinikis-oikogeneias-antistathmizei-tin-akriveia-logo-energeiakis-krisis-quot/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=231018

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.