ΤΟΠΙΚΑ

Στο Δημαρχείο η Μαρίνα Πατούλη,προανήγγειλε συνεργασίες με τον Δήμο Μυκόνου

Στο Δημαρχείο η Μαρίνα Πατούλη,προανήγγειλε συνεργασίες με τον Δήμο Μυκόνου

Στο Δημαρχείο της Μυκόνου βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη , συναρτήθηκε με τον δήμαρχο και προανήγγειλε συνεργασίες μελλοντικές.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, είχαμε μια ζεστή συζήτηση όπου αμοιβαία επιβεβαίωσαμε την πολύ καλή συνεργασία μας αλλά και το γόνιμο έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες.

Ο Δήμος Μυκόνου ως ιδρυτικό μέλος του Δικτύου SDG 17 Greece αποτελεί έναν τόπο που ενσωματώνει σημαντικά πλεονεκτήματα που μπορούν να προάγουν τη διαρκή, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη. Και αυτό είναι κάτι που εξετάσαμε με τον Δήμαρχο όπως και τις προοπτικές που ανοίγονται για περαιτέρω διείσδυση των προτεραιοτήτων βιώσιμης ανάπτυξης στην τοπική κοινωνία.

Στην κατεύθυνση αυτή η ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής ταυτότητας της Μυκόνου, ενός τόπου διεθνώς αναγνωρισμένου, αναμφισβήτητα μπορεί να έχει θετικό αποτύπωμα στον τόπο και στους κατοίκους του.
Είμαι βέβαιη ότι και ο Δήμαρχος, τον οποίον και ευχαριστώ για τη συνεργασία, θα συμβάλλει με τις δικές του δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.