ΤΟΠΙΚΑ

Στην αρένα οι υποψήφιοι των εκλογών με την ΝΔ στις Κυκλάδες

Στην αρένα οι υποψήφιοι των εκλογών με την ΝΔ στις Κυκλάδες

Οι επόμενες εθνικές εκλογές δεν έχει προσδιοριστεί πότε θα διεξαχθούν, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να διαμηνύει ότι θα γίνουν στο τέλος της κυβερνητικής θητείας περί την άνοιξη του 2023.

Στο νομό Κυκλάδων το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι κατά το ήμισυ έτοιμο και δεδομένο, καθώς είναι γνωστές οι τρεις από τις έξι θέσεις των υποψηφίων. Οι εν ενεργεία «γαλάζιοι» βουλευτές του νομού Κυκλάδων θα είναι και οι τρεις εκ νέου υποψήφιοι στις επόμενες εθνικές εκλογές. Οπότε οι τρεις θέσεις των υποψηφίων θα καταληφθούν από τους Γιάννη Βρούτση, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππο Φόρτωμα.

Σε ότι αφορά τις άλλες τρεις θέσεις, πιθανή είναι η επανακάθοδο στις εκλογές του πολιτευτή της ΝΔ από την Σαντορίνη, Μάρκου Καφούρου.  Επίσης, δύο γυναίκες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιες στις Κυκλάδες. Το cyclades24 σας είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι η μία εξ αυτών είναι η νυν Γενική Γραμματέας Τουρισμού, Βίκυ Λοϊζου η οποία δείχνει να διεκδικεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Υποψήφια ενδιαφέρεται να είναι και η Δέσποινα Πρίνια, η οποία είναι Γ.Γ. Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ και ήταν στο ψηφοδέλτιο και το 2019.

Επιπλέον, ακούγεται και πάλι το όνομα του πρώην δημάρχου Νάξου, Μανόλη Μαργαρίτη, αν και δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση να τοποθετηθούν δύο υποψήφιοι από τη Νάξο στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει και κάποιο πρόσωπο από την Σύρο στο ψηφοδέλτιο, χωρίς ωστόσο για την ώρα να έχουν προκύψει κάποιοι ενδιαφερόμενοι.

Με δεδομένο ότι ακόμη βρισκόμαστε στα τέλη Νοεμβρίου του 2021, θεωρείται σίγουρο ότι στην πορεία του χρόνου θα υπάρξουν νεότερες εξελίξεις για το θέμα των υποψηφιοτήτων των βουλευτικών εκλογών

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.