ΤΟΠΙΚΑ

Πήραν μπρος η αργαλειοί στην Άνω Μερά

Πήραν μπρος η αργαλειοί στην Άνω Μερά

Η αναβίωση της υφαντικής τέχνης ,όνειρο χρόνων , ξεκίνησε στο Παλαιόκαστρο της Ανω Μερας. Δάσκαλος ο κ.Θοδωρής Αναστασάτος με εξειδικευμένες σπουδές υφαντικής ,βαφής μαλλιών με φυσικά υλικά και fashion design στην Γαλλία, Λονδίνο και Ελλάδα.

Συντονίστρια η κ.Δήμητρα Ναζου. Τα μαθήματα είναι εφάπαξ ,τρείς ημέρες, από δύο ώρες την ημέρα.Μετά την βασική εκπαίδευση ο διδαχθείς ,αν το θελήσει ,θα έχει την δυνατότητα να υφαίνει στους μεγάλους αργαλειούς που θα στηθούν  σύντομα στον ίδιο χώρο.

Σκοπός είναι να γίνει γνωστή η ξεχασμένη τέχνη του αργαλειού σε όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους που θα λειτουργήσουν σαν πολλαπλασιαστές.


Υπεύθυνες εργαστηρίου : Δήμητρα Νάζου,
Μαίρη Σταυρακοπούλου
Πληροφορίες ,δηλώσεις συμμετοχής ΚΔΕΠΑΜ τηλ 2289027791

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.