ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής.Στο βάθος προεδρία της Δημοκρατίας

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής.Στο βάθος προεδρία της Δημοκρατίας

Δεδομένη θεωρούν τα «Παραπολιτικά» την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Όπως μάλιστα γράφει η εφημερίδα «οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει ήδη ενημερώσει μεταξύ των άλλων και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφασή του».

Η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να εγκαταλείψει τα βουλευτικά έδρανα είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Ιδιαίτερα αν συνδυαστούν με την πληροφορία που φέρει «τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει αποφασίσει (αν και πρόωρο) να προτείνει τον Κώστα Καραμανλή για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Είναι μια προοπτική που φαίνεται να μην αποκλείει και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός.

«Πάντως, είναι η πρώτη φορά που ο Καραμανλής όχι μόνο δεν αποφεύγει να συζητήσει μια τέτοια προοπτική, αλλά, απεναντίας, δείχνει να περιμένει από τον Μητσοτάκη μια τέτοια πρόταση» σημειώνει η εφημερίδα.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.